Begeleid wonen

Grote aandacht voor kleinschalig begeleid en beschermd wonen

Naast begeleiding in de eigen woonomgeving kun je bij Zorggroep de Stellingwerven ook terecht voor kleinschalig begeleid en beschermd wonen. We leggen op deze pagina uit wat we daar precies onder verstaan. De begeleiding die we je hierin bieden is sowieso gericht op het behouden, stimuleren en vergroten van je zelfstandigheid. Op een manier die het beste bij jou past. Klinkt dat goed? Lees dan gauw verder!

Ervoor zorgen dat jij het beste in jezelf naar boven haalt: daar staan wij voor. Dit geldt ook voor de twee soorten wonen die we je kunnen bieden. Bij beide vormen van wonen staat de aandacht voor jouw wensen en zorgvragen dan ook voorop. En ook het samen met jou werken aan meer zelfstandigheid geven we veel aandacht. Je kunt op basis van een Wmo-, Wlz- of Jeugdwet indicatie bij ons komen wonen.

Neem een kijkje in onze woonlocaties

Zorggroep de Stellingwerven beschikt over vier verschillende woonlocaties. Klik op de foto’s om er een kijkje te nemen. Ook ontdek je welke woonvormen we hier bieden.

Zorggroep de Stellingwerven locatie de Lindenlaan klein

De Lindenlaan

Wolvega
Zorggroep de Stellingwerven locatie de Leilinde klein

De Leilinde

Noordwolde
Zorggroep de Stellingwerven locatie de Lindenboom klein

De Lindeboom

Zandhuizen
Zorggroep de Stellingwerven locatie de Linden klein

De Linden

Wolvega

Bekijk hier de folder Wonen.

"Je leert jezelf veel beter kennen. Hierdoor zit ik nu goed in mijn vel!"

Begeleid wonen en gezinnen en andere doelgroepen

Op alle locaties van Zorggroep de Stellingwerven hebben we appartementen voor (jonge) ouders met hulpvragen gericht op opvoedingsondersteuning. Ook hier kunnen bewoners terecht voor begeleiding en aanvullende pedagogische begeleiding en behandeling. Maar ook voor andere doelgroepen en situaties kunnen we een passende (tijdelijke) woonvorm bieden. Zo kunnen we in overleg bijvoorbeeld – als er sprake is van een Wlz-/Wmo-indicatie – een tijdelijke plek creëren voor een moeder en kind. Gezinnen plaatsen we bij voorkeur alleen nog met een Wlz-indicatie. Informeer gerust naar alle mogelijkheden.

Heb je vragen, wil je meer weten over kleinschalig begeleid en beschermd wonen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!
Bel 0561 475 535 of stuur een mailtje.

“Dat ik mijn zelfvertrouwen zo snel weer terug zou krijgen, dat had ik nooit verwacht”

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw