Woonlocaties

Zorggroep de Stellingwerven helpt je graag vooruit met begeleid en beschermd wonen. De begeleiding die we je hierin bieden is gericht op het behouden, stimuleren en vergroten van je zelfstandigheid. Op een manier die jij het best bij jou vindt passen!

Zorggroep de Stellingwerven beschikt over vier woonlocaties in Zuidoost-Friesland. In en vanuit deze locaties begeleiden en ondersteunen we onze cliënten en bieden we behandeling en dagbesteding. Bekijk hieronder meer informatie over onze locaties.

Op elke locatie van Zorggroep de Stellingwerven is minimaal één appartement beschikbaar voor (jonge) ouders met hulpvragen gericht op opvoedingsondersteuning. Pedagogische begeleiding en behandeling zetten we hier – indien gewenst – in naast de standaardbegeleiding.

Zorggroep de Stellingwerven locatie de Lindenlaan klein

De Lindenlaan

Wolvega
Zorggroep de Stellingwerven locatie de Leilinde klein

De Leilinde

Noordwolde
Zorggroep de Stellingwerven locatie de Lindenboom klein

De Lindeboom

Zandhuizen
Zorggroep de Stellingwerven locatie de Linden klein

De Linden

Wolvega

De Lindenlaan

Op onze woonlocatie De Lindenlaan in Wolvega bieden we individueel wonen met begeleiding. Lees hier meer informatie over De Lindenlaan.

De Lindeboom

Op onze woonlocatie De Lindeboom in Zandhuizen bieden we zowel groepswonen voor jongvolwassenen als geclusterd wonen. Lees hier meer informatie over De Lindeboom of bekijk de video hieronder.

De Linden

Op onze woonlocatie De Linden in Wolvega bieden we geclusterd wonen voor (jong)volwassenen met ondersteuning en begeleiding. Lees hier meer informatie over De Linden of bekijk hieronder de video.

De Leilinde

Op onze woonlocatie De Leilinde in Noordwolde bieden we individueel wonen met begeleiding. Lees hier meer informatie over De Leilinde of bekijk hieronder de video.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw